REFI
CORE

RAFFINADERIJ VAN EDELMETALEN

Recycleren voor een groenere toekomst

Bij Reficore, houden we ons milieu graag proper. We doen dit door nieuw leven te brengen in goederen die anders niet meer gebruikt zouden worden. Door materialen te herbruiken, verhinderen we onnodige verspilling van materialen.
 

Zoek in onze uitbetalingsprijzen voor katalysatoren

Bij Reficore recycleren we katalysatoren van onder andere deze merken:

De soorten katalysatoren die we kopen zijn niet beperkt aan bovenstaande lijst. Indien u een katalysator zou willen verkopen die niet op deze lijst staat, kan dat ook. Gelieve ons meer te contacteren indien u meer informatie wenst te weten.

Experts in recyclage

We gebruiken verschillende moderne extractiemethoden. De edelmetalen die we onttrekken katalysatoren zijn Palladium, Platina en Rhodium. Onze extractiemethoden zijn van de hoogste niveau en zorgen voor de opmerkzame efficiëntie in recyclage, iets waar we erg trots op zijn. Onze gecombineerde ervaring in het veld omvat meer dan 50 jaar en we zullen u graag helpen met uw recyclingbehoeften.

We doen dit niet alleen maar graag omdat het ons werk is, het draait bij ons om meer dan dat. Ideologisch gezien vinden we dat de natuur heel belangrijk en nieuw leven brengen in dingen die anders voor niet zouden gebruikt worden en zelfs de milieu kunnen vervuilen. We doen ons best om onze project die milieubewust te houden, omdat we er zo veel om geven.

De edelmetalen die we recycleren worden gebruikt voor industriële en farmaceutische doeleinden, evenals voor de productie van fijne juwelen.

Verkoop uw katalysatoren

Als u wilt dat uw katalysatoren worden gewaardeerd, kunt u gerust contact met ons opnemen. Ons team van experts biedt u zeker een zeer scherpe prijs aan. We kopen allerlei katalysatoren. Een lijst met getypte katalysatoren die we kopen zijn: AC, Aftermarket, Bead, Diesel Cat, DPF Catalytic Converter, Exotic Cat, Foil / Wire Pre, Foreign Lite, Foreign Pre-Cat, Half Cat, High Grade Domestic Cat, Large Breadloaf Cat, Grote Chrysler“ Grote folie / draad, Grote buitenlandse, Grote GM-kat, Middelgrote buitenlandse, Pre-binnenlandse, Regelmatige binnenlandse, Klein broodbrood, Kleine binnenlandse, Kleine buitenlandse, Kleine folie / draad, Kleine GM, Torpedo, XL Buitenlandse.

Heeft u een grotere hoeveelheid katalysatoren, dan is het mogelijk om met ons afspraken te maken over prijsstelling en logistiek. U kan er zeker van zijn dat wanneer we onze taxaties uitvoeren, de verwerking van fondsen en extractieprocessen niet alleen maar correct, maar ook snel zal verlopen.

Waarom voor Reficore kiezen?

– Meer dan 50 jaar ervaring in het veld
– Beste uitbetaling voor uw katalysatoren
– Snelle en veilige betalingsverwerking
– Efficiënte logistieke infrastructuur
– Extractiesystemen met een lage ecologische voetafdruk

Bij Reficore kijken we ernaar uit van u te horen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn.